5 syyskuun, 2023

Ihan parasta yrittäjän päivää kaikille yrittäjille!

Yrittämisessä on paljon haasteita mutta niin myös innostusta. Jokainen päivä on erilainen ja omanalainen. Välillä vauhtia on sen verran, että hyvä kun perässä pysyy. Toisinaan taas hieman leppoisampaa jolloin ehtii kehitellä kaikenlaista. Ihanat yhteistyökumppanit ja asiakkaat tekevät myös yrittäjyydestä innostavaa. Työ on usein niin antoisaa, että vie mennessään. Yhtäkkiä huomaa että mihin se päivä taas katosi. Sitä on kiva syventyä ja uppoutua erilaisiin projekteihin.


Yrittäjyys mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämiseen. Joutuu ja saa opetella milloin mitäkin uutta. Itse joudun usein ottamaan uusia ohjelmia haltuun. Olen myös kouluttautunut yrittäjäurani aikana, ja se on ollut antoisaa. Ei ole yksin haasteiden kanssa kun siirtyy aina välillä opiskeluryhmään ja saa keskustella muiden yrittäjien kanssa. Jos oma tekeminen yrittäjänä vähän takkuilee, suosittelen menemään opiskelemaan. Sitä kummasti alkaa luova minä ideoimaan ja innostumaan, kun ympärillä on muita joiden kanssa voi vaihtaa ajatuksia. Yrittäjä on usein aika yksin varsinkin jos on yksinyrittäjä. Seuraa kannattaa hakea.


Myös yhteistyökumppaneista on apua, kun vain uskaltaa rohkeasti avata suunsa ja kysyä. Aina on joku joka auttaa, neuvoo, sparraa ja innostaa. Joten ei tässä yksin olla. Varsinkin nyt kun on ollut haasteellisia vuosia niin koronan kuin maailman tilanteen takia, niin kannattaa verkostoitua muiden kanssa. Murheetkin tuntuvat aina pienemmiltä, kun niistä juttelee muiden kanssa.


Yrittäjän päivä on meitä yrittäjiä varten. Eiköhän oteta ja juoda kakkukahvit tänään hyvässä seurassa. Oikein ihanaa yrittäjän päivää sinulle, olet sitten yrittäjä tai et!

Aiempia artikkeleita

Kuinka valita medioista parhain?

Kuinka valita medioista parhain?

Mikäli haluat asiakkaita, liidejä, kauppaa, näkyvyyttä ja tunnettavuutta on toisinaan kaivettava hieman säästöpossusta...