5 tammikuun, 2023

Uusi vuosi tuntuu aina ihanalta aloittaa

Minulle uusi vuosi tuntuu aina siltä, että nyt alkaa tapahtua taas jotain uutta. Vaikka elämä jatkuukin periaatteessa samaa rataa kuin ennen, niin uudella vuodella on psykologinen merkitys omiin tunteisiin. Uuden odotus luo kivaa tunnetta ja antaa energiaa. Energiaa tarvitaan marras-joulukuun pimeyden jälkeen.

Uuden vuoden jälkeen alkaa myös ihan pienen pienesti näkyä päivän pidentyminen. Jos sattuu olemaan kirkkaita päiviä niin tuntuu paljon valoisemmalta. En tiedä onko se vain oma harha kun odottaa valoisuuden lisääntymistä, mutta ainakin se toimii oman mieleni suhteen.  Sekin luo ihanaa odotuksen tuntua.

Uutena vuotena ja sen jälkeen on lupa ajatella uusia asioita, uutta tekemistä ja parasta on kun koko vuosi on edessä. Työrintamalla on ihanaa, kun voi odotella taas uusia asiakkaiden projekteja. Ne vasta antavatkin uutta energiaa. Minun työni on siinä mielessä kivaa, että aina tehdään jotain uutta. Olen siis uuteen ”koukussa”, ja siksi nautin niin paljon työstäni. Olen myös huomannut vuosien saatossa, että myös ihmisillä on elämäämme valtava merkitys. Ainahan sen on tiennyt, mutta viime vuoden aikana tapasin ja tein yhteistyötä monen uuden ihmisen kanssa. Huomasin kuinka tärkeää on, että säilyttää entiset yhteistyökumppanit ja ihmiset elämässään, mutta kuinka mahtavaa on välillä, kun tulee uusia ihmisiä. Uudet ihmiset kummasti aina laittavat minut miettimään omaa tekemistäni ja sitä mitä kaikkea voin heiltä oppia.

Mennään siis uutta eteenpäin,  ja kaikille oikein menestyksellisiä uusia tuulia!

Aiempia artikkeleita

Kuinka valita medioista parhain?

Kuinka valita medioista parhain?

Mikäli haluat asiakkaita, liidejä, kauppaa, näkyvyyttä ja tunnettavuutta on toisinaan kaivettava hieman säästöpossusta...