3 tammikuun, 2022

Tervetuloa uusi vuosi!

Kaivelin kuviani ja tein koosteen niistä ihanista hetkistä, jotka tallensin viime vuodelta joitain hetkiä ollessani aina jossain. Nyt on taas uuden vuoden ja uusien tuulien aika. Sanonta ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pitää kyllä niin paikkansa. Hyvä suunnitelma on tärkeä niin yrittäjälle kuin kenelle muulle tahansa, jos jotain haluaa saada aikaiseksi.

Niinpä tartuin heti uuden vuoden aluksi toimeen ja kaivoin kalenterin esille. Aloin hahmotella suunnitelmaa tälle vuodelle, mitä kaikkea haluan saada aikaiseksi. Ei se mitään jos joku ei toteudu, voin vain sitten muuttaa suunnitelmaa. Elämä, se kun elää ja hengittää jatkuvasti. Päivät ja kuukaudet saattavat tuoda milloin uusia juttuja, milloin joku yllätys muuttaa koko päivän tai viikon suunnitelman. Aina ei mene suunnitelman mukaan, mutta sekin saattaa olla tarkoitus ja voimavara. Yllättävistä käänteistä voi tulla jotain sellaista uutta, joka kantaa pidemmällä ajalla jotain todella ihanaa sisältöä elämään. Niitä hetkiä on kiva odotella.

On kuitenkin kiva, kun on joku suunnitelma aina tulevasta kuukaudesta töiden suhteen. Rakastan myös ideoimista ja uuden kokeilemista. Siksi olen usein myös kameran kanssa liikenteessä, koska jokainen kuva on uusi. Jokainen kuva on oma sisältönsä. Kameran linssi on kuin maalaamaton taulu, johon sovitan jotain uutta. Samaa saan tehdä monesti työssäni. On niin kiva nähdä tyhjä kuva, jonka päälle saa rakentaa sisältöä.

Samalla tavalla haluan myös päiviini sisältyvän jotain uutta ja kivaa. Päätinkin että tänä vuonna yritän joka viikko tehdä jotain pientä ja kivaa, joka innostaa itseäni. Saan sitä kautta myös inspiraatiota ja uusia ajatuksia.

Älä unohda unelmoida ja tavoitella uusia asioita, ne jos mitkä antavat sisältöä elämään.

Aiempia artikkeleita

Kuinka valita medioista parhain?

Kuinka valita medioista parhain?

Mikäli haluat asiakkaita, liidejä, kauppaa, näkyvyyttä ja tunnettavuutta on toisinaan kaivettava hieman säästöpossusta...