24 marraskuun, 2022

Nyt olen virallisesti tuotekehittäjä 🙂

Lähdin reilu vuosi sitten opiskelemaan Careerian tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto koulutukseen. Olin jo vähän aikaa kaivannut jotain virikettä opiskelun puolelta. Opiskelen paljon itsenäisesti, koska joudun ottamaan esimerkiksi erilaisia ohjelmia haltuun jatkuvasti kun kaikki kehittyvät niin kovaa vauhtia. On kuitenkin todella antoisaa lähteä opiskeluryhmään mukaan suorittamaan tutkintoa. Opiskelu avaa aina uusia näkökulmia. Vaikka on jo tehnyt tuotekehitystä, on silti todella antoisaa lähteä kehittämään välillä omia palveluita koulutuksen kautta.

Ryhmässä kun on mukana muitakin opiskelijoita, niin saa paljon ahaa elämyksiä kuuntelemalla muita ja tutustumalla muiden yrittäjien liiketoimintoihin. Kaikista koulutuspäivistä ja keskusteluista tuli aina jotain ajateltavaa, vaikka kaikki ei aina suoraan sopinut omaan yritykseen. Opiskelussa tulee erityisesti nostettua tuntosarvet ylös ja otettua kaikki irti.  Sparrausta tulee, ja jos kysyi jonkin kysymyksen, niin aina sai vastauksia.

Suoritin aiemmin jo yrittäjän ammattitutkinnon, jokunen vuosi sitten, ja silloin jo mietin että mitähän seuraavaksi opiskelisi. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto oli juuri sopiva jatko minulle. Sai paljon uutta virtaa, potkua ja innostusta. Innostun tosi paljon kaikista asiakkaideni töistä, mutta oman yrityksen kehittäminen jää aina vähän toiselle sijalle. Asiakkaiden työt ajavat aina edelle. Tässä opintoja suorittaessani pystyin keskittymään myös omaan toimintaani ja kehittämään omaa osaamistani. Nyt voin sanoa olevani virallisesti tuotekehittäjä. Tutkinto on takataskussa.

Aiempia artikkeleita

Kuinka valita medioista parhain?

Kuinka valita medioista parhain?

Mikäli haluat asiakkaita, liidejä, kauppaa, näkyvyyttä ja tunnettavuutta on toisinaan kaivettava hieman säästöpossusta...